Figyelem!

A Hosszúhetényi Kincsesház (Tájház- Kossuth u. 10) május 22-én nyitja meg kapuit. A Mecseki Óriáskalandhoz előzetes bejelentkezés, és túrafelszerelés szükséges. (Tel: 30/447- 4237) A táv hosszúsága miatt (3-4 óra) az indulást délelőtt 12 óráig tervezzék! Csak készpénzes fizetésre van lehetőség! A szabadtéri játékhoz védettségi igazolvány nem szükséges.

Szálláshelyek Hosszúhetényben

Almalomb Apartman

Ismertető

Apartmanházunk az Almalomb Kulináris Kitérő és Találkozóhely szerves része – egy építészeti védelem alatt álló épület-együttes újonnan felújított szereplője. A 19. sz. eleji hagyományos parasztház 6 egyedi stílusban felújított szobájában összesen 16 főt tudunk kényelmesen vendégül látni. A felújítást a fenntarthatóság elveit szem előtt tartva végeztük: megőriztük az eredeti hagyományos építészeti elemeket, melyeket kortárs megoldásokkal ötvöztünk. Célunk, hogy egy autentikus vidéki környezetbe becsempésszük a 21. sz. kényelmét és technológiáját. Két – és négy ágyas szobáink saját fürdőszobával, mini hűtővel és WiFi-vel felszereltek, légkondícionáltak és tartalmazzák a reggeli szolgáltatást. Család – és állat barát létesítmény vagyunk;  igény szerint etetőszéket és csecsemő ágyat biztosítunk. Házi kedvenceket kijelölt szobákba fogadunk.

Elérhetőségek
 
Cím: 7694 Hosszúhetény, Ormándi utca 24
Telefon:
Weboldal:
Szobafoglalás:
Képek
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Anna Mediterrán Vendégház

Elérhetőségek

Cím:Hosszúhetény, Csókakő u. 27. Vass János
Telefon:
E-mail cím:
Weboldal:
Facebook:

Böllér Skanzen

Ismertető

Disznót vágna, kolbászt, hurkát töltene, de nincs hol vagy nincs meg a felszerelés hozzá? Most már nem lehet probléma. Keressen minket, kérje segítségünket!!

Elérhetőségek
 
Cím: 7694 Hosszúhetény, Fő. u. 57.
Kapcsolattartó: Molnárné Fuchs Erika
Telefon:

Csókakő Vendégház

Elérhetőségek
 
Cím: Hosszúhetény, Csókakó u.13.
Kapcsolattartó: Galácz István
Telefon:
E-mail cím:
Weboldal:

Galagonya Vendégház

Ismertető

Férőhely: 4
Szobaszám: 2
Étkezési lehetőség: önellátás, felszerelt konyha
Nyelvismeret: német

A meghitt családi együttléthez, a természet életének felfedezéséhez kínál csöndes lehetőséget a Galagonya vendégház.
Az  udvarban őshonos állatok élnek, akik még izgalmasabbá teszik a kicsik nyaralását is.

Elérhetőségek
 
Cím: Hosszúhetény Fő u. 71.
Kapcsolattartó: Molnárné Fuchs Erika
Telefon:
E-mail cím:
Weboldal:
Facebook:
NTAK regisztrációs szám: EG19004424
Képek
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Menedék Ház

Elérhetőségek
 
Cím: Hosszúhetény Zengő u. 6.
Kapcsolattartók:
Müller Zsuzsanna
Telefon:
E-mail cím:

Natur Hotel Kövestető

Elérhetőségek
 
Cím: Hosszúhetény Kövestető 067/A hrsz.
Kapcsolattartó:
Tőzsér Tibor
Telefon:
E-mail cím:

Nimsz Ház

Ismertető

Hosszúhetényben, a falu központjában, egy csendes utcában található a Nimsz Ház, ahová szeretettel várjuk kedves vendégeinket.A falusi vendégházat,park, udvar veszi körül, hintaággyal, kerti bútorral, ahol pihenni, napozni is lehet.A kertben gyermekjátékok várják a kicsiket.A kerti főzéshez bogrács,nyársak grillező áll a vendégek rendelkezésére.Külön álló vendég házban 6 főre tudunk kényelmes szállást biztosítani.Fürdőszobában zuhanyzó és ülőkád található.A Wc külön nyílik.30 fős kemencés helyiségünkben, lehetőség van arra, hogy csoportokat is vendégül lássunk, összejöveteleket rendezzünk.Falusi vendégasztal szolgáltatással is foglalkozunk.Baromfi udvarunk szárnyasaiból, ízes ételeket készítünk a hozzánk betérőknek. Természetesen előre megbeszéltek alapján.Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Elérhetőségek
 
Cím: Hosszúhetény, Iskola u. 58.
Kapcsolattartó:
Nimsz Zoltánné
Telefon:
E-mail cím:

Sárváriház Vendégház

Elérhetőségek
 
Cím: Hosszúhetény Hegyelő u. 17.
Telefon:
E-mail cím:
Weboldal:

Vackor Vendégház

Ismertető

A nevét a hegyoldalon lévő vadkörtefákról nyerő Vackor Vendégház Püspökszentlászló alsó részén a 15. szám alatt található. A Vackor Vendégház eredeti, XVIII. század második felében épült lakóépületet, istálló-pajta épületet és 2011-ben hozzáépített épület részeket foglal magában. Az U-alakú, összesen 260 m2-es épületben négy, saját fürdőszobával és független bejárással rendelkező lakóegység található. A ház közepén található a konyha-étkező helyiség, ahol komplett, minden igényt kielégítő konyha és 30 fő teljes ellátását szolgáló felszerelés található. A lakó- és konyha-étkező helyiségeken kívül a Vackorházban két nappali szoba, borospince, pihenő-pajta, istálló-raktár, és padlás-galéria is van. A kisebbik nappaliban egy komplett kiskonyha és cserépkályha is található. Ehhez a szobához egy WC helyiség is csatlakozik. A hosszú nappaliban 30 fő is tud egyszerre étkezni, vagy foglalkozást tartani. A hatalmas tetőteraszon akár 60-70 fő is leültethető egyszerre. A hegyoldalban kiépített tűzrakó van padokkal, kilátással a Zengőre.

Elérhetőségek
 
Cím: 7694 Hosszúhetény, Püspökszentlászló 15.
Telefon:
Weboldal:
E-mail cím:

Zengő Vendégház

Ismertető

A Zengőlak Püspökszentlászló közepén, a harangtoronynál található, címe: Püspökszentlászló 22. Utcára nyíló pincekapujáról könnyen felismerhető. Az eredeti, 18. században épült ház alapterülete kb. 100 m2. A felújításra a Püspökszentlászlóra jellemző védett építészeti kialakítással került sor. Az épületben két lakószoba, egy légterű étkező – konyha – folyosó és két, WC-vel rendelkező, fürdőszoba van. Az utcai szobában 3 ágy és egy kinyitható pótágy, a hátsó szobában 4 ágy és egy pótágy található. Tornác, valamint utcáról nyíló borospince egészíti ki a házat. A hátsó lakószobában szép cserépkandalló került beépítésre. A folyamatos melegvíz-ellátásról egy nagyteljesítményű napkollektoros bojler gondoskodik. A telken egy gazdasági épület is van, mely két helyiségből áll: a több száz éves egykori istállóból és a tárolásra szolgáló pajtából. Az istálló mögött gyermekhinta és csúszda található. A ‘hegyről’ gyönyörű a kilátás minden irányban

Elérhetőségek
 
Cím: 7694 Hosszúhetény, Püspökszentlászló 22.
Telefon:
Weboldal:
E-mail cím:
Right Menu Icon
palyazat