Szálláshelyek

Puchner Kastélyszálló (Kincsesház)

Ismertető

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben hétféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Puchner Kastélyszálló igazi wellness fellegvár: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit. Ételeink egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a régi megszokott hagyományos ízekhez. Ötféle étkezési helyszín várja vendégeinket.
Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek a Sportközpontunkat ajánljuk: a lovagkori várbelső hangulatát idéző épületben bowling pályák, fallabda pályák (squash), fitness terem, biliárd, asztali foci és darts találhatók. Valamint a Puchner Kastélyszálló szomszédságában található a középkori Élménybirtok, ahol mindenre elszánt középkori lovagok, majd egy tucat kézműves és a legjobb komédiások várják, hogy elfeledtessék vendégeinkkel a mindennapi gondokat és egy különleges időutazás keretein belül a filmek és mesék világát elevenítsék meg.

Elérhetőségek
 
Cím: 7346 Bikal, Rákóczi Ferenc utca 22.
Nyitva tartás: H-V: 08:00-20:00
Telefon:
E-mail cím:
Weboldal:
Képek
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

MECSEKI VARÁZS-LAK APARTMAN BIKAL

Ismertető

A baranya-megyei Bikal községben várjuk pihenni vágyó Vendégeinket. Apartmanunkban két egymásba nyíló szoba található, mindkét szobában franciaággyal, de pótágy behelyezésével 5 fő elszállásolására is alkalmas. A négycsillagos Puchner Kastélyszállótól és Élménybirtoktól 1 perc sétára található apartmanhoz az utcától és a környező házaktól teljesen elzárt két kertrész is található, két fedett terasszal.

Elérhetőségek
 
Cím: 7346 Bikal, Rákóczi F. utca 5.
Telefon:
E-mail cím:
Weboldal:
Képek
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Right Menu Icon
palyazat