Vendéglátó Egységek

Gáti Papa Pálinkafőzde és Fogadó

Ismertető

Pálinkafőzde: A Gáti Papa Pálinkafőzde 2015. májusában több sikeres pályázatnak köszönhetően nyitotta meg kapuit a leendő bérfőzetők számára.A lepárló egységünk a térség egyik legmodernebb készüléke, Hagyó Spirit egylépcsős pálinkafőző.A névleges űrtartalma 300 liter cefre befogadására alkalmas. Általában a cefre lepárlása 4-4,5 óra alatt valósul meg.A Pálinkafőzdében dolgozó kollégák segítségére van egy úgynevezett Minthagyó készülék,amely a főzés során a párlatszakaszok jobb elhatárolását teszi lehetővé, ugyanis érzékszervi vizsgálatra ad lehetőség a mintavevő.
Pálinkakóstolás és üzemlátogatás
Pálinkafőzdénkben lehetőség van a kereskedelmi forgalomban kapható pálinkáink kóstolására! Várjuk kisebb, nagyobb csoportok, baráti társaságok jelentkezését, akik szeretnének közelebbről megismerkedni termékeinkkel és pálinkafőzdénkkel. A program folyamán kollégáink bemutatják a pálinkafőzde épületét, a rendszer felépítését és berendezéseit, azok működését. Mesélnek a finom pálinka készítéséről, annak menetéről. Egyes időszakokban vendégeinknek lehetősége van a cefrekészítés és pálinkafőzés folyamatainak gyakorlati betekintésébe is.

Elérhetőségek

 

Cím: Kárász, Ady u. 2.
Kapcsolattartó: Lép Péter
Telefon:
E-mail cím:
Weboldal:
Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 6:00- 22:00

Szombat-vasárnap: 7:30- 22:00

Képek

previous arrow
next arrow
Slider

Gáti Papa Pálinkafőzde és Fogadó

Ismertető

Pálinkafőzde: A Gáti Papa Pálinkafőzde 2015. májusában több sikeres pályázatnak köszönhetően nyitotta meg kapuit a leendő bérfőzetők számára.A lepárló egységünk a térség egyik legmodernebb készüléke, Hagyó Spirit egylépcsős pálinkafőző.A névleges űrtartalma 300 liter cefre befogadására alkalmas. Általában a cefre lepárlása 4-4,5 óra alatt valósul meg.A Pálinkafőzdében dolgozó kollégák segítségére van egy úgynevezett Minthagyó készülék,amely a főzés során a párlatszakaszok jobb elhatárolását teszi lehetővé, ugyanis érzékszervi vizsgálatra ad lehetőség a mintavevő.
Pálinkakóstolás és üzemlátogatás
Pálinkafőzdénkben lehetőség van a kereskedelmi forgalomban kapható pálinkáink kóstolására! Várjuk kisebb, nagyobb csoportok, baráti társaságok jelentkezését, akik szeretnének közelebbről megismerkedni termékeinkkel és pálinkafőzdénkkel. A program folyamán kollégáink bemutatják a pálinkafőzde épületét, a rendszer felépítését és berendezéseit, azok működését. Mesélnek a finom pálinka készítéséről, annak menetéről. Egyes időszakokban vendégeinknek lehetősége van a cefrekészítés és pálinkafőzés folyamatainak gyakorlati betekintésébe is.

Elérhetőségek

 

Cím: Kárász, Ady u. 2.
Kapcsolattartó: Lép Péter
Telefon:
E-mail cím:
Weboldal:
Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 6:00- 22:00

Szombat-vasárnap: 7:30- 22:00

Képek

previous arrow
next arrow
Slider
Right Menu Icon
palyazat